Adjoy för butiker

Läs mer om E-kassan

Butik och webbshop

Med Adjoy butikslösning har du full koll över din försäljning, produkter och dina kunder.


Välj den lösning som bäst passar din verksamhet idag, med möjlighet att lägga till funktioner om så önskas.
Viktigast av allt! Spara tid på upplärning. Adjoy e-kassa är busenkel att lära sig för en kassör.
Till Standard och Pro-kassan finns ett väl utbyggt backoffice med åtkomst till kassan från vilken mobil enhet som helst.

Enkelt att lägga till Adjoy webbshop om du redan har Adjoy butikskassa.
Ordrar är superenkla att hantera. Vill du kan du få ett SMS direkt till mobilen eller ett mail så snart en ny order inkommit. Paketera och skicka och välj "Sätt som levererad" på ordern, så skickas en bekräftelse ut via mail till din kund. En e-butik ska vara enkel att hantera för att det ska vara lönsamt. Massor med fina funktioner för att underlätta din vardag!

 

 

Godkänt kassaregister
Obegränsat antal produkter
Överföring -bokföring (SIE)
Fri support ingår alltid!
Lager
Inventering

Säsongskassa från 299:-/mån

PC-baserad smidig baskassa med upp till 50 artiklar. Kassan är lätt att lära sig. Perfekt för dig med säsongsbutik. Möjligt att hyra kvittoskrivare och kontrollenhet för 199:-/ mån. Hyres månadsvis med en månads uppsägningstid. Kräver internetanslutning.

Butikskassa standard från 399:-/ mån

Smidig kassa som är lätt att lära sig. Glöm alla svårigheter med returköp eller presentkort och fokusera istället på att hjälpa kunden. Finns även parkeringsfunktion om det är kunder som har svårt att bestämma sig, så kan du ta en annan kund emellan. Godkänt kassaregister enligt skatteverkets regelverk.

Butikskassa pro mot offert

Utökat stöd med kundregister och ärendehanteringssystem. Meddela dig med kunderna och få meddelandehistorik.
Snabb och effektiv hantering om ni är flera som arbetar och någon är sjuk, så har ni ständigt all information i samma system.

Till alla våra system går det även att koppla till Adjoy webbshop med Klarna checkout. Önskas en särskild integration till befintlig webbshop så hör med oss om offert.

Kontakta oss för mer information

Laddar
Ditt meddelande har skickats. Tack!